Zonnewering

Houdt de zonnestralen buiten

Op zoek naar een vakman die kan instaan voor de snelle en efficiënte plaatsing van zonnewering in uw woning? Dan kan u terecht bij D&A Plus in Mechelen.

Buitenzonwering

Het knikarmscherm is de meest populaire buitenzonwering. Het houdt niet enkel warmte en lichtinval buiten, maar zorgt ook voor schaduw op het terras. Dankzij de waterafstotende doeken biedt het ook bescherming tegen plotse regenbuien. Onze knikarmschermen zijn van ongekende topkwaliteit en verkrijgbaar in alle RAL kleuren en met talloze bijpassende acryl doeken. Naast het knikarmscherm bieden wij ook tal van andere types buitenzonwering aan.

Verandazonwering

Onze verandazonwering biedt de oplossing om de temperatuur in uw veranda onder controle te houden. Hierdoor wordt leven, werken en genieten in een zonovergoten veranda opnieuw aangenaam. Ons systeem kan op elke veranda, wintertuin, koepel of erker worden toegepast.

Screens

Screens vormen een verticale zonwering voor het buitenhouden van warmte en ongewenste lichtinval, zonder dat het zicht naar buiten belemmerd wordt. Ze zijn mooi monteerbaar op elk raamtype.

Binnenzonwering

Wij bieden een ruim aanbod decoratieve en functionele binnenzonwering. Deze volgen de meest actuele trends op interieurgebied en zijn beschikbaar in alle vormen en kleuren. Ook extra grote afmetingen zijn mogelijk.

Tijd voor zonnewering aan uw woning? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.