Rolluiken

Rolluiken voor elke woning

Ook voor de plaatsing of herstelling van rolluiken zit u goed bij D&A Plus in Mechelen. Wij bieden rolluiken in alle stijlen en materialen aan, of het nu pvc of aluminium is. Deze zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie en bieden de kwaliteit die u van grote merken mag verwachten.

Opbouwrolluiken

Onze opbouwrolluiken beantwoorden aan de strengste normen en bieden tal van voordelen. Bovendien krijgt u bij ons de keuze uit een ruim assortiment. Ons gamma omvat de ideale oplossing voor nieuwbouw dankzij bepleisterbare platen.

Het doek in glasvezel zorgt voor een belangrijke energiebesparing omdat het voorkomt dat de beglazing opwarmt, terwijl de hoeveelheid lichtinval toch aanzienlijk blijft. Onze radiogestuurde motorisering concentreert zich rond drie voordelen: energiebesparend, veilig en comfortabel. Met deze motorisering kunt u niet alleen meerdere rolluiken bedienen, maar ook uw garagepoort, uw dakvensters en zelfs de verwarming en de verlichting.

Onze rolluikbladen zijn verkrijgbaar in 174 RAL kleuren en bieden een grote schokbestendigheid, en dat zijn nog maar enkele van de grootste voordelen. Want onze rolluiken beantwoorden bovendien volledig aan de gestelde eisen om te genieten van een premie voor zonnewering.

Daarnaast bieden we u ook nog eens jarenlange garanties op de meeste onderdelen van onze rolluiken.

Voorzetrolluiken

Ook onze voorzetrolluiken voldoen aan de strengste normen en bieden veel voordelen. Denk maar aan de radiogestuurde motorisering van deze rolluiken, met tal van voordelen betreffende energiebesparing en veiligheid. Bovendien zijn de rolluikbladen verkrijgbaar in ontelbare kleuren.

Ook hebt u dankzij onze voorzetrolluiken recht op een premie voor zonnewering. Daarnaast krijgt u van ons ook nog eens jarenlange garantie op de meeste onderdelen.

Inbouwrolluiken

Onze verschillende types rolluiken, in combinatie met onze vooruitstrevende technologie, maken het mogelijk om ook voor bestaande woningen nieuwe rolluiken te voorzien, zonder enig breekwerk (ook geschikt voor betimmerde kasten). Bovendien hebben wij ook prima oplossingen voor uw veranda of als de plaatsing extra snel moet gaan.

Maakt u graag een afspraak met onze vakmannen voor de plaatsing of herstelling van een rolluik? Contacteer ons dan gauw via de contactpagina van deze website.