Ramen & Deuren

Plaatsing en herstellingen

Ramen en deuren bepalen mee het uitzicht van uw woning en moeten daarom esthetisch aan uw wensen voldoen. Daarnaast moeten het technische hoogstandjes zijn, die gedurende vele jaren perfect kunnen blijven functioneren, in weer en wind. Daarom werken wij enkel met de meest kwalitatieve producten van de Belgische topmerken.

Kiest u voor ramen en deuren in pvc?

Reken dan op onze vertrouwensrelatie met Deceuninck. Deceuninck is dé referentie op gebied van pvc, en onze jarenlange samenwerking garandeert u een perfecte kwaliteit. De ramen en deuren van Deceuninck komen aan al uw wensen tegemoet. Hun mooie stijl en technisch innovatief karakter hebben maar één doel: uw woonplezier verhogen. Wilt u meer weten over onze aangeboden producten? Kom dan zeker eens bij ons langs, of surf naar www.deceuninck.be.

Gaat u voor aluminium ramen en deuren?

Reken dan op onze bevoorrechte contacten met Reynaers Aluminium. Dit solide bedrijf is de absolute top op gebied van aluminium, en onze vertrouwensrelatie garandeert u een perfecte kwaliteit. Er bestaat een aluminium profiel voor ieder huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern, en in meer dan 400 kleuren voor binnen én buiten. Benieuwd naar onze aangeboden producten? Maak snel een afspraak bij ons via de contactpagina of surf naar www.reynaers.com.

Beide topmerken bieden:

  • lange levensduur (voor het leven)
  • onderhoudsarm (schilderen of oliën overbodig)
  • uitstekende weer- en uv-bestendigheid
  • kleur- en vormvast
  • tijdloos uizicht
  • 100% recycleerbaar
  • prima isolatie (lagere energiekosten)

Wil u een afspraak maken bij ons voor de installatie of herstelling van ramen en deuren voor uw nieuwbouw- of renovatieprojecten? Contacteer ons dan gauw via de contactpagina, en dan zorgen wij snel voor een afspraak zodat we al uw wensen kunnen bespreken.