Garagepoorten

Plaatsing en herstelling van garagepoorten

Bij D&A Plus in Mechelen kan u ook terecht voor de plaatsing of herstelling van een garagepoort aan uw woning. Onze poorten zien er schitterend uit, en bieden u behalve een professioneel uitzicht ook:

  • een grote duurzaamheid
  • een uitstekende isolatie
  • een optimale veiligheid.

Ze zijn verkrijgbaar met een hoogte tot 3000 mm en een breedte tot 2250 mm en zijn geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Bovendien zijn onze garagepoorten heel eenvoudig te monteren door de voorgemonteerde rails en balansveren.

Onze sectionaaldeuren zijn voorzien van een 40 mm sterk deurblad met een isolerende hardschuim vulling en afdichtingsprofielen langs de gehele deuromtrek.

De deuren zijn verkrijgbaar in alle RAL kleuren en met diverse motieven:
volledig glad en vlak oppervlak
vlak (woodgrain en stucco)
gelijnd (woodgrain en stucco)
cassette (woodgrain)

Een sectionaaldeur vereenvoudigt het parkeren. Uw auto kan immers dankzij de verticale deurbeweging tot dicht aan de deur geparkeerd worden. Er is keuze uit een zeer breed scala aan paneelvarianten. Dus geschikt voor moderne, traditionele en exclusieve woningen.

Ook voldoen ze aan de strenge Europese CE-normeringen. Daarnaast zijn ze voorzien van vingerknelbeveiliging, veerbreukbeveiligingen en andere componenten die een veilig gebruik garanderen.

Indien u ons wilt bereiken of een afspraak wenst te maken, kan dit via onze contactpagina.